basistraining gehoorzaamheid


Zodra jullie de puppy-opvoedcursus afgerond hebben of indien uw hond al redelijk goed luistert en minimaal 4 maanden oud is, dan kunt u zich inschrijven voor de basistraining gehoorzaamheid.

Wat leren we jullie tijdens deze training:

Tijdens deze training gaan we een begin maken met de klassieke gehoorzaamheidsoefeningen, oa: 

1 de hond netjes aan de lijn laten lopen

2 zitten en blijven

3 spelen los/vast op een eerlijke manier

4 liggen en blijven

5 komen indien geroepen

6 wachten / beheersing

7 aandachtoefeningen

We gaan deze oefeningen telkens op een iets andere manier doen zodat het voor de hond (en baas) niet saai wordt en de hond gemotiveerd blijft waardoor het resultaat uiteindelijk voor zich zal spreken.

Indien jullie thuis ook goed oefenen en jullie beheersen de oefeningen aan het eind van de cursus dan ontvangen jullie een diploma. 

 

 

Zowel voor deze training als de vervolgtraining gehoorzaamheid kun je je vaker inschrijven, niet elke hond, niet elke baas en zeker niet elke combinatie leert even snel en is even snel op elkaar ingespeeld. Dit heeft alles te maken met de ras eigenschappen, leeftijd en gezondheid van de hond maar ook de ervaring en kennis van de baas. Wij houden de oefeningen dusdanig gevarieerd dat het geen bezwaar is om een gehoorzaamheidstraining te herhalen.

Zodra jullie deze training met een goed resultaat afgerond hebben dan kunnen jullie verder naar de vervolgtraining gehoorzaamheid  of in overleg naar een leuke hondensport.


lesrooster en tarieven

inschrijfformulier


E-mailen
Bellen
Map
Info